Hejssssan

Hehe, igår var jag för trött. Men ah. Det hände inte så jättemycket ändå. Det var typ översvämning på skolgården. Efter skolan gick jag hem utan skor för jag hade så jaevla ont i fötterna haha.. Sen  fick jag cykla(!) till stallet och så var jag där till halv9 (!). Jag var skiiiträdd sen när jag skulle cykla hem hoho. Men jaja.  Lite bilder från igår ;
  

Idag så gick vi några lektioner sen tog vi bussen till Nytorps Ängar och hade orientering. HA! Jag är ju så duktig på det också.. Nej men efter att ha gått vilse ett antal gånger och ramlat några gånger så kom jag och Lotta i mål. Vi hittade iallafall ALLA kontroller på VG banan. Sen gick jag och Lotta hem till mig och drack och sånt, sen efter ett tag gick hon till skolan och skulle med bussen hem ..Nu ska jag göra lite mer på min matteläxa och sen ska jag städa.. -.- Ikväll är det True Blood!




Cafét

Sitter i cafét med Lottson nu, har nyss haft hemkunskap och vi lagade skitäckliga pizzor som var bajsiga. Emma flåsar mig i örat ( sant haha ) så jag ska aaaavrunda.. skriver när jag är hemma. Det är btw översvämning på vår skola HAHA..

Bild från en annan dag hehe..


Godmoooorgon

Jag ska gå och möta emma alldeles strax, går till halv 4 idag..Suck. Men jag hör ofc av mig när jag kommer hem igen.Pöss!




Stable

VAr förbi stallet en sväng.. Hann inte rida aramis utan skrittade Zeran bara. Carro skrittade med på Hitten och Cissi på Darren. HAHA dom två är ju totalt efterblivna .. alltså Cissi och Carro. Men what to do, jag får försöka göra mig förstådd på något sätt lixom.. Aja, vi hörs imorgooon.




Wihoo

Jag är med och tävlar hos skvallerbloggen http://wesee.blogg.se/ svamphalsbandet höhö.. Som om man vinner men endå.


Jag och aramis

Nu ska jag käka, sen drar jag till stallet! Bjuder på en film från igår!




Back on track

Yesyes, ska börja bloggish igen.Saker har iallafall ordnat upp sig lite, träffade älsklingsnathalie en kväll och pratade med henne om allt, kändes genast bättre. Men jag har lite saker att försöka ..Komma över eller vad man ska säga. Aja, skit i det nu. Jag ska vara glader!

Igår var det skiitkul, jag och Danijela åkte till mitt stall, och då red jag i shorts (!) och tshirt (!). Utan hjälm (!). Utan skor (!). Utan nosgrimma(!). Utan sadel (!). HAHA, galeeen. Tog skiiiitfinabilder och allt!Ni ska få se, jaaaa.

Idag glömde jag nyckeln hemma. Så jag fick sitta i drygt 40 minuter utanför huset efter skolan och vänta på Filip.Nu väntar jag på mamma bara, hon ska skjutsa mig till stallet idag höhö.. Moppen är ju baxad. Men nya kommer på torsdag hihihih.Men jag ska ge er lite bilder. Skriver säkert senare!







Puss!


-

Jag kommer inte blogga så mycket nu. Jag mår inte så bra och jag vet inte riktigt vem jag ska vända mig till. Det är så koplicerat..

</3



Hey

Tja, dålig uppdatering från min sida. Har haft annat för mig idag. Som att möblera om i mitt rum t.ex. Ni ska få se bilder, det blev jättemysigt! Vi slutade tidigare idag, för vi hare ingen idrott, så runt 1. Najs. Jag och Emma körde hit(vi tog moppen till skolan) och gjorde bland annat en film. Den ska jag också visa er. Nån gång.Haha.. Dushen väntar, så ny får lite bilder ;




Vaken

Jag sitter nere i soffan. Har läst lite i min bok av min favorit författare.  Halsen verkligen svider, Jag ska nog inte göra så mycket idag för jag är ju sick. Så jag kommer nog antingen uppdatera mycket idag, för att jag kommer ha tråkigt, eller så kommer det bli gles uppdatering för att jag inte har något att skriva om. Haha..


Papis computer

Tjenare. Jag ligger nu i min säng och har tagit gaalna bilder med webcamen.(oj de lät lite.. ) Jag har pappas dator hähä. Det är skitkul att göra det ju.

Jag kan också tala om att jag inte ens har städat ännu, men haha jag orkade faktist inte. Jag är ju trots allt sjuk. Juste! Jag har hittat Spotify här på datan ozzå. Försår inte så mycket men i'll try some more.¨

Nej men nu ska jag ta tag i städningen faktist. Ses sen!

HAHAHAHAHAHA

Haej

Tjenare bloggzi. Idag tävlade jag och de gick pissdåligt. Mer tänker jag inte säga. Självklart blev jag sur, och då började tårar att rinna. Jag var inte ledsen, utan jag gråter när jag är sur. Sant. Menmen.. Jag tror att det kan ha att göra med att jag är jävligt sjuk ozzå. Jag ska iallafall städa mitt rum nu men jag lovar mer uppdatering faktist.


Hejsan

Tjenare. Jag mamma och filip ( JAAH HAHAHAH ) åkte till stallet för att prova dom rosa sakerna haha. Han var riktigt söt och lite små gay i dem men haha whatever. JAg har skitbrottom, ska städa i garderoben sen ducsha så, jag tror jag hör av mig imorn igen . puss!






Går inte

Vidon vägrar fungera.. Haha. Men vet ni vad min mamma kom hem med?


JA. Hon kom hem med ROSA grimmskaft och nosludd till aramis.. Haha. Hon vill köpa rosa strykkappor till han också.. Men jag känner mig inte så .. sugen på det.Menmen.. han blor säkert så söt med detta så. Jag ska åka dit imorgon så kan han få prova hoho..


Sha

Hej blogzi. Jag vet att jag har uppdateat som en kossa senaste tiden, men det har vart lite stressigt kan men säga. Hursomhelst. Jag ska börja blogga nu igen. I nästa inlägg kommer det till och med en FILM! Den är en drivvideo , men endå. Jag ska ladda upp den nu så får ni den om nåra minuter/nån timme (vet inte hur lång tid det tar).


Hola

Hej igen bloggen Uppdateringen suger just nu, en den här veckan har varit riktigt stressig. Jag fyllde 15 förra helgen, och det hände lite.. Galna saker när vi firade. Min mormor fyller år denna helg. Så vi ska iväg till nått so typ hette.. Västervik? Vi ska käka middag där och sova över en natt hehe. Ska ha värsta klänningen som jag lånade av emma hoho..Så det kommer icke bli någon uppdatering den här helgen heller, men sen kör jag igång igen på söndag skulle jag tro.




Bajs

Tja, nu sitter jag här nyduschad i sexigaste brallorna.. hehe. Snart börjar mamma mia så jag ska gå ner och ta mig en glass och sen sätta på den i mitt rum. Jag har ju fått boxer nu så jag har alla kanaler! Eller nej jag kommer nog sitta där nere med mamma och pappa och titta. Men jag hör av mig senare faktizt.


sexiga..


Jag er grym

Hejsan svejsan! Skoldagen var .. lång. Vi slutade halv fyra, och kommer göra det varje (!) fredag. It sucks.

Efter skolan drog jag till stallet, och red lite på volten idag bara. Janne kom och hjälpte mig lite sen också hähä. Han sa att jag skulle träna hemma på en sån här boll om jag hade. Och det har jag ju. Min fiende. Jag hatar den. Men jaja, jag får väl göra som JanBanan säger.

Sen kom pappa och hämtade mig med moppen, och så körde jag lite . Jag kan bara säga en sak. JAG ÄR GRYM på att köra moped. Sådetså. Okej, ja jag körde ner i ett dike förut. Men nu, nu är jag bäzt. När vi kom hem så har jag städat i mitt rum lite HAHA.. Varför skriver jag det så ofta? Nu ska jag duscha sen är det Mamma mia klockan 9 på tv.


JAG VILL OCKSÅ TILLÄGGA ATT JAG HAR BLIVIT FODERVÄRD! WOOOOOOOOOOOOOHO. JAG ÄR SÅ LYCKLIG, JAG HAR INTE ENS FATTAT DET ÄN. JAG ÄR FODERVÄRD.JAG. ARAMIS ÄR MIN FODERHÄST!



Regn!

Åh vad mycst, det regnar! Jag ska hopp in i duschen och sedan ska jag sova hade jag tänkt, jag är så sjukt trött. Försov mig ungefär en timme i mors också. Heh.. Hoppas att det fortfarande regnar när jag har duschat.Det är ett plasttak utanför mitt fönster och det låter jättemysigt då när det regnar på det. Men jag säger godnatt nu , bitch!




Bild tagen i höstas tror jag.


Ojoj

Helskotte! Jag har inte uppdaterat i know, men jag har faktist annat för mig på dagarna. Jag var och red idag, det gick både bra och dåligt, så de va bra. Jag lärde mig mycket också. Vi hoppade ju, och jobbade med olika spår och sånt, lille tjockarran var både pigg och glad. Och lite surig med det skiter vi i hehe.. Pappa var med och fotade så det kommer lite bilder. Sen ska jag gå och göra klart engelskaläxan föfan. Bilderna är inte så jättebra pga att det var rätt dåligt väder och därmed dåligt ljus.




Väldigt dålig bild. Men endå.


Två bilder på mig och Arran.Sexy min på sista haha..

Cissi och saffran!

Jag och Aramis.

Zizzi + Zaffran


Min tv

Eftersom att min tv tydligen inte funkar, så får jag titta sär nere istället, men jaja.. whatever liksom.





Ojsan

Såg att det är ungefär 40 minuter tills det börjar. Vad ska jag göra nu då?


Fota lite kanske.. ?


Galen

Nu sitter jag här, nyduschad. Ska snart löpa ner för trappan och hämta en glass. Och imorgon blir det skola förfan. Snart börjar True Bloooood! Har längtat hela veckan.

Men aja.. Tänkte bara skriva något litet. Kanske uppdaterar igen efter TB men jag vet inte. Kommer nog somna hehe.. Ha det bra.




Pju

Det är dålig uppdatering nuförtiden, men det är för att jag är sjuk och då gör jag absolut ingenting intressant.Men imorgon ska jag till skolan så jag kör på som vanligt då.

Nu till något annat! Jag har gjort om hela min blogg hähä! Massa nya saker som ni säkert kommer märka så småningom. Nu är den rätt svart ,som många tycker är tråkig, men jag tycker om det och det är ju min blogg så.. You get it.

Ikväll är det True Blood också! Fasiken vad härligt, jag såg första avsnittet and I liked it! Så jag ska städa lite i mitt rum,ja jag har redan stökat ner igen, och sen krypa ner i sängen och titta på det. Men jag hör av mig imorgon, och visar då förhoppningsvis en outfit då också!





siiiiiiiiiiick

Yes I am! Vaknade och kände mig väldigt krasslig. Så jag sa det till mamma och hon och pappa är typ livrädda för grisinfluensan så jag fick vara hemma och mamma ringde vårdcentralen. Men de hade inga tider så.. Fast när mamma beskrev hur jag kände mig så sa dom att dom inte trodde de va influensan. Så yeey.

Emma, lotta och malin kom förbi också haha, dom livade upp mig och nu är jag skittrött istället hehe.. Det tar på krafterna att vara med emma . Jag har tittat på Män som hatar kvinnor. Den var ju hemsk!

Jag sitter i filips rum på hans data, för han har bra filmer HÄHÄ.. Ssshhh!(?) Hans ena polare spammar på skype, jag ba: HAN ÄR INTE HÄR!
Han ba: jo, jag förstod de.


HAHA.

RSS 2.0