HOHO

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.        
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden på killars kuk är lika lång som deras tumme gånger 3.
- Lårbenet är lika hårt som sement.
- Tjejens hjärta slår fortare än killens.
- Tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- Vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.
- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme



tagen från: pause.blogg.se


HEMMA NUU HEHEHE

Nu är jag hemma hähä.. Skoldagen var.. inget märkvärdigt alls. Första idrotten iof, vi sprang hela lektionen. .. eller i 30 min iaf hehe.. men jag gick lite hahahah. Nej men.. det va lite småjobbigt. Kondisen är ju inte den bästa. Jag hade faktist med mig kameran idag. Inga roliga bilder tagna men ändå, ni får se sen.

JAg ska inte till stallet idag, fast jag egentligen skulle det, Aramis har stått hela helgen. Men jag har killerhuvudverk så.. Jag får se hur det blir, kanske lite senare. Har mitt rum och städa först och främst, kunde inte göra det igår pga en grej HAHA. Men aja, puss!





omg, emma passar i glajor..


HAHAHA cppp..


Såhär ser jag ut!

Hejsan, jag är i stort sett klar nu, ska packa klart min väska bara så. Sen sticker jag till skolan. Idag börjar skolan på riktigt alltså. Verkligen. Med lektioner och allt. Menmen, man får kämpa på helt enkelt höhö.Jag ska sticka men ni får faktist en dagens idag!


Oh

Oh, hejsan allihopa. Idag har jag suttit i en sal hela dagen. Har ju vart på den där jävla moppekursen. Den började klockan 9 och slutade runt 6. Asså det var så pinsamt. Vi hade ett körtest också, man skulle köra en bana. Sen frågade jag några killar :

Jag: eeh.. är ni duktiga?
Dom: Hur då duktiga?
Jag: har ni kört mycket innan?
Dom: jaa rätt så :P
JAg : Okej ..


Sen gick det några minuter och dom ser att jag är jättenervös.

Dom: Är du nervös?
Jag: Ja, jag kommer ramla..
Dom: Men nej, banan är skitlätt!
Jag: Ahh, jo det är den kanske..


Sen när det var min tur, alla hade klarat banan. Jag börjar åka. Tycker att det går riktigt bra, gasar lite. Kör ner i diket. Glömmer släppa gasen och gasar istället mer. Kör fortfarande i diket. Igenom taggbuskar. Ramlar. Kastar mig av moppen. Vill dö.

HA. HAHA.

FY VAD HEMSKT DET VAR! Jag var den ända som ramlade hahahah. Men aja.. shit happens. Men jag klarade iallafall provet sen. Så jag kommer att få min licens HÄHÄ!
Nu ska jag städa mitt room, sen ska jag se på film sen sova. Men jag hör av mig imorn !



Stress

HEHEHEHE, jag kom hem flåsande och svettig efter en väldigt intensiv cykeltur från nathalie.. Och vad möts jag av? ALLA pappas kompisar hahahahaha, fick hälsa på alla haha. MEn dom ska typ ha någon pokerkväll så .. hehe.. Jg ska ju möta mamma inne i stan halv 7 . Så jag ska nog duscha nu och börhja göra mig iordning.Tåget går 17.55 så jag har lita brottom som vanligt heheh..


Tävling



Eller nu när jag räknade om så har jag inte brottom. men jag måste börja göra mig iordning iallafall..


Bajs

Okej.. Jag tränar inte.. Men jag kan inte föfan! Jag kan inga övningar på den där jävla bollen alltså. Men jag försökte lite iallafall..  Hähä..


träjna

Nu, har jag käkat.. Jag ska träna lite nu på mammas boll. Hehe ni vet en såndär stor rund hähä..Den är galet rolig, HAHA.


Skulle ta en bild när jag satt på bollen men jag ramlade av HAHA


Ehh

Hejsan bloggjävel! Vaknade nyss och jag har världens ångest! Imorgon är det moppekurs och jag har inte ens läst dom där böckerna.. Jag som hade planerat allting men det sket sig tyvärr..Livet är tufft. Jag får plugga som bara den idag då. Ikväll ska jag möta upp mamma, jennie och hanna(h?) i stan för vi ska på bio.. Haha bio är mitt nya ställe. Naj men, jag vill ha breakfast nu, så see u later, alligator!




Asgammal bild på mig och nattis när vi var på sjukhus..


Naej

Jag tror att jag går och sussar nu. Är så himlans megatrött. Så sov så gott allihopa, hörs imorn!



Bajs

MEEN! Kom hem för ca en timme sen men blogg.se har strulat så har icke kommit in. Men jaja, jag och emma stack iallafall in till stan för att de på Brüno.  Vi praktist taget sprang till sergel, för vi trodde att biljetterna skulle ta slut, men sen var de typ 60platser kvar haha.. Vi köpte biljetter sen var de typ 10min kvar tills den skulle börja så vi sprang och köpte godis, sen in i biografen. Vi satt längst upp i sofforna, och fick typ flytta 20 000 gånger för vi la oss i en varsin först, sen kom det folk , och vi satte oss i en, sen kom det fler och då satt vi tydligen fel osv. Men tillslut satt vi där vi skulle, och filmen började.. Den hade väl några roliga scener, men i helhet så var den väldigt tråkig. Påminde vääldigt mycket om Borat. Så efter ungefär 40min så gick vi ut. Nathalie, assya och rebecca var inne på en annan biograf så vi satte oss och väntade på dom så vi kunde ha sällskap hem, men hade väldans tråkigt så vi tog lite bilder och sånt shit. Sen kom dom iallafall och vi drog hem. Mamma hämtade mig på stationen hehe, så jag slapp . Nu ska jag snart sätta på en film, och mysa ner mig i min säng .








Fråga.

Sanna om did you?:
vem är de du berättar allt för?

Svar:
    
Nathalie!


Jag och nathalie , på gotland.. 07?

Makeup

Okej, jag har inte vilat än och mamma kommer snart så.. Det blir väl inget vila.  Menmen .. Jag tvättade just bort mitt smink, superskönt. Och nu ska jag snart börja göra mig iordning lite sakta och den drar vi. Juste! Jag måste gå in på sf.se och kolla vad det går för filmer , jag och emma ska in och titta på bio hhähä. Men jaja.. jag skriver sen iallafall!


Den osminkade sanningen ..


Hej bloggen!

Nu är jag hemma efter fredagen i skolan. Idag hade vi skolfoto också, och det gick väl bra, vi hade en skitrolig fotograf. Mina bilder blev bra sen också, jag fick titta på dom hehe. Jag och emma gick hem tillsammans från skolan och jag har bara suttit här och gjort ingenting sen dess . Jag är så sjukt trött alltså.. Ska lägga mig i min säng och vila lite,  sen när mamma kommer hem ska vi åka till stallet tillsammans och rida lite. Men ha det bra bloggen.



did you?


Jag är väldigt mörkrädd?
Jag älskar att kramas! Det är så väldigt mysigt.
Jag avskyr att upprepa mig?
Min bror är min förebild?
Jag hatar att sova ensam?
Det finns bara en person i hela världen jag berättar allt för?




Stallet

Jag cyklade iväg till stallet när emma och jag hade tittat klart på ''17 again'', så red jag och det gick verkligen superbra! Jag red med lite längre läder och jag kände att jag verkliten kom ner i sadeln ordentligt. På hemvägen så  träffade jag på nattis utanför henne , och hon skulle bara in och byta kläder lite snabbt och då satt jag och pratade med janne och anki, och båda dom två hade tydligen ramlat med motorcyklarna, och janne hade brytit tummen eller nått! Nattis följde illafall med mig hem och så åt vi, sen hon titta på ''17 again'' så jag fick än en gång sätta på den haha. men jag duschade lite och så sålänge. Senskulle hon hem efter ett tag, så nu är jag ensam. ska ta och sätta mig och plugga lite i min moppebok.. bajs.


Jag på Aramis på en tävling

NU ÄR DEE FREEEEDAAAGSMYYYYS

Hehe, okej det är inte fredag, men snart så. Skoldagen var okej, inga konstigheter alls. Emma och jag ska titta klart på filmen vi tittade på igår och sen ska jag cykla till stallet. Har inte så mycket mer att säga, men jag skriver senaree.

emmuws

schoool

Jag ska strax börja dra mig mot emma, men jag lovade ju er en dagens så, here it iz!


ganska dålig bild men whatever.

Helveddi

Aaaah, hej. Förlåt för very bad uppdatering, men vad ska jag göra när tiden inte räcker till lixom.. ? Men aja, idag i skolan fick vi göra såna här test, man ska typ skriva svårstavade ord, och sen är det läsförståelse också. Det var rätt lätt men endå. Sen tittade vi på lite film och sånt.
Emma och jag gick hem till mig och började titta på ''17 again'' men hann inte hela för min mamma kom hem och då skulle jag till stallet. Jag red barbacka idag och galopperade på rakbanan, kände mig typ som en indian hehe. När jag kom hem duschade jag och sen käkade vi. Pappa gjorde typ som äppelpaj till efterrätt, de va skiiitgott. Sen åkte pappa och jag och hämtade en skärm till mig från mammas jobb så nu slipper jag använda tvn (thank god) och jag städade mitt rum lite igen! Det är sjukt hur snabbt jag kan stöka ner..Sen nu har jag laddat in lite ny muuusic i min ipod och ska snart sova. Imorgon hade jag tänkt ge er en dagens outfit också, lite sådär småkul. Jag har inga bilder från idag, men jag ska ta med mig kamera till skolan imorn så jag kan klicka några ! Men jag ska faktist sova nu. Hör av mig imorgon!

Jag och(på) Emma i omkl.rummet förra terminen heheh!


HELENA KOMMER HEEEEEMEMMEMEM

JAAA, jag fick just reda på att min moster ska komma hem om ca två veckor! Hon bor just nu i U.S.A och jobbar där och så.. Jag har inte träffat henne på tp 1,5 år, gud vad jag har saknat henne! Åh!

BAAAD

Sha bloggen! Då var andra skoldagen avklarad då. Det var faktist en trevlig dag. Eller jag hade trevligt sällskap. Först så drog hela klassen och en annan klass in till stan , eller till Långholmen. Där skulle vi tydligen gå och kolla på nått fängelsemuseum. Man fick bada också. Vi som inte skulle bada gick in i museumet och de som skulle gick till badplatsen. Men museumet var kasst så jag och några till gick ut och så gick vi till badet istället. Satt där och pratade lite och så.  Efter det drog vi till donken och käkade, några lekte på en liten lekplats hahah, ja vi går i 9an. Efter det satte jag , emma , niklas, mogge, jacob, tobbe, jonte och muzze och lotta på tåget hemåt, men alla utom lotta och muzze gick av i handen, och så drog vi till lillrudan och badade. Jag lånade shorts av nicke.

Sen efter det åkte vi hemåt, men vi bestämde att vi skulle träffas lite senare på årsta. Jag emma och nicke drog först till emma och hämtade badkläder , sen till mig (jag badade i bh och trosor på rudan). Sen gick vi till nicke och sen till bussen. Vi åkte till årsta, och vi hade träffats då och vi gick och badade. Sen satt vi kvar några timmar och hade det mysigt. Sen drog vi hem. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Men jag har fotat idag! så ni får lite bilder och sen ska jag sätta mig och läsa i min moppebok -.-


Tessan och malin, och sen Linus som står och gräver i en påse.

Påväg in, lotta tessan malin och elin!

Tb uppe på något berg haha.

Jag och emma fanns på bild i fängelset HAHAHAH

Emma inlåst HAAAAAAAA

Jacob och mogge på rudan

Jag haha, rättar till brallan

Jonte

Jag, tobbe nicke och jonte som drar upp byxorna i röven HAHAHAH

Emma ooch mogge

Jag in the air

Nicke, och jonte i luften


Godmorgon

Jag är praktist taget klar nu, så jag ska snart börja dra mig mot emma. Idag ska vi ju på utflykt.. haha. Långholmen ska vi till och gå på något museum eller nått.. Bada kunde man göra också men det pallar inte jag. Men kameran hänger iaf med så det kanske blir lite bilder tagna!


Haha, jag drev !

ett år sen nu

Jag har precis ätit middag. Annelie, mammas kompis var här och åt med oss. Jag är otroligt frussen, någon som vill komma och värma mig? Haha, nej men, det skulle vara mysigt. Jag har tassat runt i sockor, för mina fötter är iskalla.

Duschad

Nu har jag duschat också. Nu i efterhand känns det väldigt bra att ha sprungit.. hehe.  På onsdag ska jag ut igen hade jag tänkt..

tagen för 5 minuter sen

dead

Jag har sprungit. Jag har noll procent kondis. Jag har dött. Jag har återuppstått.


Skall göras idag!



- Städa rummet  Färdigt!
- Springa (korta rundan) Puuuh, klar!
- Duscha
- Packa för imorgon Färdigt!

Jag börjar . NU.

KLAAAR


skola igen

Ouuuff, dålig uppdate men jaja. Började skolan idag.. Skit. Inte kul alls enligt mig faktist. Eller jo, lite kul att träffa alla och så men wtf, nu ska man sitta ett år till i en lektionssal.  Aja.. Jag hade på mig skor som jag köpte i serbien i somras, och det är som fyrknter på skorna, och den ena cuttade in i min tå så jag var tvungen att gå fucking barfota hem från skolan. Aja, whatever. Jag har lite planer på vad som ska hända resten av dan, visar snart i ett annat inlägg.


Svartvit

Jag gjorde bilderna svartvita. Jag tycker dom ser himla fina ut så.

Hehe, enjoy!




Sådärja

Jag har gjort iordning och packat min domarväska, eftersom jag har 3 matcher imorgon.. Blä. Men jag får 300 :- så de är najs :D

Danijela följde ju iallafall med till stallet och fotade lite. Några bilder blev bra faktist. Jag ska göra iordning dom så lägger jag in några sen . Jag börjar med det nu då!

Hehejehejehjehej

Hej,förlåt för dålig uppdatering. Igen. Men igårkväll kom emma och vi drog ut. Vi gick runt lite och snackde i tele med simon. Sen sov hon hos mig.. *Hihi*. hahhhahaha. Nej men ah.. Vi kollade på she's the man och hade det trevlans. Sen imorse när jag vaknade gick jag ut för att sola, men blev attackerad av myror så jag kunde inte.

Men nu har Danijela kommit, hon ska med mig till stallet och fota. Men vi ska laga lite lunch nu, puzz!

zexy

sooorriii

Förlåt för sååå dålig uppdatering! Men som ni ser så har jag fixat lite med designen och så. Det blev ingen shopping för att.. det hände en hemlig sak. Sorry.  Men jag får se vad som händer ikväll. VIll gå på bio men ingen kan gå med mej, jävla skit. Tänker inte gå själv som ett emo. Men jag får se vad som hittas på .

Aja, nu ska jag tråka vidare, puss!




Godmorgon..

..bloggen!  Jag vaknade nyss, tror faktist att jag aldrig har sovit så här länge :O. Men men , nu är jag uppe iallafall.


- äta frukost
- lägga mig på baksidan och sola
- ducsha
- börja sminka mig, klä på mig o.s.v
- ta tåget till haninge och möta upp mamma
- åka och shoppa med henne


Nu vet ni, så ja, vi hörs sen!

herregud.

Jag har helt seriöst suttit och fixar mina naglar tills nu. Eller jag hade en liten break när min mamma kom hem, men det var bara i en halvtille kanske .. Har hunnit titta på hela 2 filmer också , hehe. Men jag orkar inte hålla på och lägga in före/efter bilder nu, så det får ni imorgon. Naglarna blev rätt bra faktist.

Nu är det sleeepie time för mig, vi hörs imorn!

Woho


Titta! Min bror kom hem med jordgubbar till mig! Så jag ska smaska lite på dom samtidigt som jag fixar naglarna . Och jag kollar på film också. Herregud. Hur ska detta gå. Jag kommer troligen limma fast en jordgubbe på fingret haha ..

Puuuh

Äntligen klar! Det tog sin lilla tid hehe ..  Eftersom att jag drog av mig alla naglar typ inatt, så ska jag göra om dom nu. Sen ska jag läsa lite i moppeboken hehe.Kul. Nej men .. Det lär behövas. Jag vill gärna få godkänt när jag går den där jävla moppekursen.

Men jag ska fixa naglarna nu somsakt, skriver igen och visar resultat.





hehe


Hehe.. Jag städar min garderob.

Ah

Godmorgon. Igårkväll satt vi skitlänge och fixade naglat och så, men sen på kvällen tittade vi på några avsnitt av my new bff. Jag hade ju inte sett alla så .. Trevligt. Sen somnade vi rätt snabbt.

Idag ska jag iväg till stallet igen, när jag har kommit hem. Går till tåget runt halv 2 .men nnu ska jag vara socialmen henne igen, men ni får lite bilder på vad jag köpte igår heheh.


lösnaglar/tippar 94:-

Pullargrimma till Aramis 139:-

Läppglans, kommer inte ihåg vad det kostade ;)



Ändrade planer!

Jag sover hos danijela istället, så hon kommer fixa mina naglar! Hörs därifrån sen!

Hemma again

Så, nu är jag hemma igen. Red lite serpentiner på volten idag, inget speciellt. Sen cyklade jag hem och nu har jag ätit lite middag nyss. Pappa och jag ska åka till Haninge C istället och ska titta på en hjälm till mig och samtidigt ska jag köpa löstippar. Skulle kanske sovit hos D men hon har inte hört av sig så jag tror inte att det blir så.

Menmen, life goes on. När jag kommer hem igen uppdaterar jag :)


filip jag och mamma i Grekland, sexy

Nu ska jag klä på mig.

Som rubriken lyder så  ska jag gå och klä på mig nu , sen cyklar jag (duktig!) till stallet . Känns som att det kommer börja regna när som helst, men det är smällar man får ta ju . Jag kommer skriva igen sen när jag är hemma.




Godmorgon!..

.. Mina små söta läsare ( typ 10 st hahaa). hahahahah igårkväll klippte jag och nattis mitt gamla löshår till skägg och mustach, haha sen gjorde vi en videoblogg. Men jag vet inte om jag lägger upp den, jag skäms så mycket! Men en bild iallafall.

Idag vet jag inte vad som händer, Ska nog iallafall ner till stallet och rida lite. Senare hittar jag kanske på något med en kompis eller något, om vädret tillåter. Juste! Jag och nattis skulle ju kanske åka till Haninge C och köpa löstippat, Danijela sa ju att de va så himla bra. Om inte nattis kan åker jag själv.Men nu ska jag kika runt lite på internet, puss!

Ingen film iallfall

Vi har inte ens tittat på film , men endå.  Vi sitter och luktar lyssnar (tack till danijela som upptäckte felet) på Ismen och Gorillala- Alla gillar brudar. Hahahahah. Hatar den låten men kan ändå hela.  Har pratat med kusin Danijela och hon har visat upp sig för oss i webben. Gjorde om designen lite, ska fixa dem mer någon annan dag, jag orkar inte nu allafall.. Jag har ingenting att skriva så varför försöker jag ens? Im out.

De blev ingen film..

Vi hysre ingen film, vi drog hem direkt istället, vi hittar någon film här istället. Jag ska vara social med henne, men jag bjuder på några fina bilder på Nathalieeee sålänge :D




Hmm..

okej.. Ah, nu har jag fixat det där med skärmen.. Men det set lite konstigt ut.. Alltså typ.. Utdraget? Aja, jag vet inte , men jag skulle ändå kanske få låna en skärm från mammas jobb, så det här behöver nog inte vara så länge.

Pratade precis med Nathalie, hon är på väg hem. När hon kommer så ska vi gå och hyra en moooviiee! Jag vill hyra ''I taket lyser stjärnorna'' eftersom jag är lite retard och inte har sett den, men det har hon så vi får se. Kanske en skräckis ? Eller inte. Hatar skräckfilmer. Huuum.. Nu ska jag försöka få hit lite besökare, skriver senare. Tänkte göra ett inlägg med lite bilder från lite olika länder. Det låter väl trevligt :)


Jag påväg ut i vattnet


lever

Shaaaaaaa bloggeeeen, de var länge sen! Nu känns det som att det är dags att börja blogga igen . Mycket har hänt sen sist. Har ju bland annat varit i fleeeera länder nu på sommaren. Vissa kanske jag bara bilade igenom, men endå. Det kommer säkert komma upp massor av bilder därifrån.

Just nu springer jag runt som en idiot i huset och letar efter en sladd. Jag har nämligen råkat göra så att min skärm på min data (jag sitter vid mammas nu) har fått en spricka. Heh. Så jag letar efter en sladd så att jag kan koppla in min data i min teve, så teven blir skärmen, om ni fattar..?  För själva datan funkar , men skärmen är helt fuckedup!  Nu ska jag leta igen, jag vill ha min data, hatar denna. Skriver när jag har hittat och kopplat in!


(Har tyvärr inga bilder på denhär datan heller)

RSS 2.0