Hmm

Jag bloggade dåligt igår. Blev sjuk och har faktist vart hemma från skolan idag också. Jag och mamma ska iväg till stallet nu och skritta ut en liten runda. Vi ska ta med oss fika och så så det blir mysigt. Sen ska jag fixa Aramis grejer och mina. Usch, är sjukt förkyld och har typ riniga ogon eller vad man ska säga.. Jaja, hörs ikväll. Då blir de också Twiliiiiight!

Och juste, bajs på dig D*******.

JOBBIG

Shit viölken jobbig dag. Men jag lever iallafall ( knappt ). Nu ska jag till ridskolan och HOPPA. Önska mig lycka till.. Kommer troligen somna på hästen..

Vaken

Jag har duschat nu och allt, ska packa min väska som jag aldrig gjorde igår. och sen fixa håret. Blir väldans dålig uppdatering idag för vi kommer hem rut fem och jag ska åka och rida direkt då. ´Så jag uppdaterar ikväll. Ska försöka knäppa några bilder idag också .. Men så länge får ni titta på den här videon. Försök låta bli att grina!


Hehe

Hejsan .. Angående förra inlägget så .. MIN TWILIGHT FILM HAR KOMMITTTTTT!!!!!!! WWOOOOO! Okej .. lugna ner dig .. Men det har den iallafall och jag fick lite damp då bara .. :).

Jag kom precis hem med mamma från Hanveden. Har vart och blåst lite i pipan och tränat inför min första match som är på lördag! Vi sprang runt som idioter och blåste i pipan haha .. Måste sett roligt ut !

Nu ska jag packal lite inför morgondagen då det är bad på Eriksdalsbadet ..


<3<3<3<3<33<3<3<3


IIIIH

YESYESYES ! IIIIIIIIIIIHHHHHHH YESYES ÅÅÅÅÅH WOOOOHOOOOOO YEASYESYES!

Frulle

Sitter nu och äter frukost samtidigt som jag ser på tv. Ska snart göra mig iordning .. Efter skolan går jag till mammas jobb direkt så ska jag rida där i stallet bredvid. Så jag uppdaterar inte förrns efter det tyvärr. Vi hörs då.

Ny desse!

Jag har gjort ny design nu som ni ser .. är rätt nöjd. Men jag kommer nog ändå att byta snart för den är så svart, nu när de är vår vill man ju ha färger ? Men jaja. Ska nog sova nu, vi ses imorn!

Städning

Jag är hemma nu . Jag och mamma åkte först till lyckås och där handlade jag vita ridbyxor och en vit polo som man har under svart tröja. Sen bar det av till H&M för vi skulle kolla om de hade någon snygg svart tröja där men hittade ingen, utan istället köpte jag en bikini överdel. Det passade väldigt bra för i övermorgon ska vi till Eriksdalsbadet med klassen. Mina övriga bikinis var för små så..

Nu ska jag ut och städa lite på baksidan med pappa. Vi hörs.




Today I'm wearing this


Tänk inte på mitt ansikte .. Ser ut som ett mongo.

HINNER INTE!

Hinner inte lägga in outfitten nu, men den kommer för jag har redan tagit kort! Ska iväg med mamma och köpa lite tävlingsgrejer!

Skoldag

Imorse precis när jag skulle gå kom jag på att mina nycklar låg hemma hos Nattis så jag fick ringa mamma och så kom hon och låste dörren! Galet liv .. Men idag då .. Hände det inte särskilt mycket. När vi skulle ha engelska skulle vi ha nån annan lärare för våran var sjuk, men sen efter typ 5 minuter stack hon för att några av oss pratade ! Snacka om dålig lärare..? Då kom våran mentor och sa att bara för de skulle vi ha engelska själva i 50 minuter. När han hade gått till sitt klassrum (som är bredvid, alltså hör man igenom vägger) Började alla tjoah och skrika JAAAAAAAAA! typ. Då kom han tillbaka och ba: '' nu får ni sitta i 60 minuter istället! *arg röst*. HAHA..

Nu är jag hemma iallafall . Jag och Emma tog världens omväg på hemvägen för att jag skulle hämta två böcker hos Nattis. Men thats life. När jag kom hem gjorde jag lite mackor. Nu sitter jag och tittar på simpsons . har ätit en godis.Okej två kanske. Okej jag har ätit några stycken då.  Ska lägga in outfit nu !

Candy

Jag och mamma åkte till vivo och köpte godis.. Har ätit fem stycken och jag mår nu illa .. Lyckat. Ska sluta äta godis i veckorna nu också . Så jag får väl gömma undan godiset ikväll. Men då kommer jag glömma vart jag gömt det och så kommer det säkert börja mögla och stinka .. Hehe, sån är jag .

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på tv. Sen sover jag nog. Imorgon kommer dagens outfit. Kanske på morgonen om jag hinner, annars på eftermiddagen!




Hiss/Diss

Tänkte göra en liten Hissar/Dissar lista. (Ja jag vet att alla gör de, men ändå!)



1. Halsbandshållare .
Alla mina halsband låg i en enda röra förut, me så köpte jag en halsbandshållare i form av ett träd. Nu slipper jag jag allt trassel .

2. Vår
Man får plocka fram kläderna med färger på, sätta på sig solglasögonen och humöret är på topp - vad finns det att inte gilla?

3. Pengar
Att kunna säga ''åh vilken snygg tröja'' och sedan kunna köpa den närsomhelst, det kallar jag härligt. Eller att helt plötsligt vilja ha en mjukglass och kunna köpa en. Att ha pengar i alla lägen kort sagt. Något som inte händer mig så ofta.

4. Bra böcker
Älska bra böcker! Det är så nice att ha en så bra bok att man inte kan slita sig från den! JAg har en bokserie på 4 böcker och jag har läst alla böckerna minst 3 gånger. Ett stort hjärta till bra böcker!



1. Dålig pluggning
Att gå till ett prov och veta att man har pluggat sämst suger verkligen.

2. Folk som tränger sig
Folk som tränger sig i kön är det värsta som finns. Det hände mig idag inne på ginatricot. Fy f*n!

3. Skräckfilmer, spökhistorier och liknande.
Hata hata hata!

Kommer inte på något mer, men det är ju iallafall något!

Mikaela Andric..

..heter jag. Det här är verkligen inte min första blogg. Jag byter rätt ofta men jag ska försöka hålla mig till den här nu.Designen är,som ni ser, väldigt enkel. Slängde ihop headern lite snabbt bara. Ska fortsätta fixa designen nu,ville bara skriva ett inlägg. Första inlägget ju!

RSS 2.0