NYANYANYA

NYA BLOGGEN! FORTSÄTT LÄSA DÄR!!!! CAPS LOCK ÄGERRR!!!

moglie.blogg.se


almost

Jag håller på med den nya blogen, trixar med design och sånt. Jag kommer såklart länka den här, när jag är klar! HEHEHE

NY

Jag kommer att börja blogga på en annan blogg istället. Den här är helt kaosad nu, och jag får ingen ordning på den.. haha. Ska bara duscha sen ska jag fixa ny och så.


Till stalleeeeehh

Jag ska bädda min säng, sen byter jag om och tar moppen till stallet. Kommer vara hemma snabbt för jag ska endast rida Aramis. Vi kommer nog ta ett pass i backarna bara, träna lite muskleeeer! Kameran följer med också!





Hemma..

Vi slutade inte halv två, vi slutade två. Sista tjugo minuterna fick vi bara springa runtruntrunt i idrottshallen. John har kommit på nåra jäkla test nu igen, så varje dag den här veckan kommer vi att ha konditionstest på idrotten. Jobbigt.
2 bilder från idag .. hahaha.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH

lallalala


Made it


Enkel.


Ny vecka

Jehapp.. Då var det måndag igen då. Sämst. Men Man får färsöka kämpa. Finns ju inget annat val. Idag slutar jag iallafall relativt tidigt (runt halv 2 tror jag) och jag ska hem direkt och typ käka nått och så sen ska jag till stallet . Kanske att jag tar en bild och visat dagens, men om jag hinner.




Carrot

Sitter och knaprar på lite morötter, men jag ska alldeles straxs sova. så no more uppdate today tyvärr. Men vi hörs ju imorgon iallafall!


Bild som jag tog med Danis kamera förut HEHE..


HAHAH



HAHAHAH nu kör vi Danijela !
(Det är jag som är candy.. fråga inte varför .. )


Tjenare

Bad update, men tråkig dag. Har inte haft någontinga att skriva om så. Var iväg och red lite, på min ögonsten. Har annars mest legat och degat i min säng. Ska hoppa in i duschen och sen kanske blogga lite mer. Seeyah!




Godmorgon

Hejsan! Har egentligen vart vaken ett bra tag men .. Godmorgon iallafall! Min klocka ringde kl7 imorse och då var det bara att kämpa mig ut till moppen och åka iväg till stallet. Fodrade och släppte ut , sen åkte jag hem igen och gick och la mig snabbt som attan.Vet inte när jag vaknade igen, men när jag gjorde det gick jag sen upp och käkade frulle med Nathalie och Assiya. Nu ligger jag i min säng igen och ska fixa lite saker, sen runt 3 åker jag till stallet och rider, mockar och släpper in.
Puss!


Hatad

Okej.. Jag känner mig lite små hatad just nu. Det känns konstigt att inte känna sig välkommen i sitt egna hem haha .. Men whatever. Pallar inte bry mig. Trodde de skulle kännas skitmobbat att ha min bror hemma (han kom hem) men det känns faktist bra. Men aja..

Yaya, fram tills nu har det vart en ganska trevlig kväll. Är riktigt trött och jag ska upp klockan halv 7 så  så fort folk har lämnat mitt hus ska jag sova faktist. Ha en bra fortsatt kväll haha .




Ready,steady,go!

Hejzannn.. Nu sitter jag här och är ready for the night. Lite kompisar kommer över så det blir trevligt.Så jag kommer nog inte uppdatera så mycket ikväll heller, men ni får ha det bra för det ska jag. Puss!


Du bad om det .. ;)


Jag lever

Sitter hemma hos Danijela. Blev ingen uppdatering igår. För vi gjorde annat. HEHEHEHE. Men jag tänkte bara säga att jag lever, men jag uppdaterar mer när jag kommer hem. Fast vet inte riktigt när det blir.


HAHAHAHAH ett tag sedan haha


Dannan

Jag och pappa åker och hämtar min moppe nu, sen åker jag med den till danijela på direkten. Hörs sen!


Home hihi

Nu är jag hemma, sitter och käkar mammas wok, herregud vad god. Skoldagen var bra.. Vi körde rugby på idrotten, fan vad jag blev svettig hahah.. Kastade mig efter motspelarna och kämpade som ett svin men kunde knappt ''tackla ner'' någon hah!

Min pappa kommer nog hem om ett tag så ska han hämta min moppe sen drar jag till Danijela på den och sover över. Puss sålänge.


Morgon

Hej bloggeeeen.Klockan ringde 20 i 7. Men jag ligger fortfarande i sängen. Och nu såg jag att jag har brottom! Men jag kommer hem direkt efter skolan, bloggar då!




Soffzor

Sitter nere i soffan nyduschad nu och äter en mandarin. Träningen var.. tråkig. Red med 2 väldigt unga tjejer. Allt gick så väldans segt och sakta (och långsamt och i slow motion). Menar inte att jag var bättre än dom eller så, men jag är van vid att rida med stora hästar. Då är det ju mycket mer ''tempo'' och lite svårare övningar. Fast detta var också nyttigt för både mig och Arran men ja, inte så kul.

Nu till roligare saker. Det ridhuset vi red i, det kan man hyra för 50kr/timmen. Det är ju sjukt billigt. Så i vinter kommer jag troligen rida där en gång i veckan! Möjligtvis två om allt går enligt mina och DaniPoPs planer. Hehe.. We'll see..

Jag ska snart borsta gaddarna sen sova. Är väldigtväldigt trött. Puss!





Home again

Efter en väldigt lång skoldag .. ? Haha nej verkligen inte. Väldigt onödig dag om jag får säga min mening. Hade ju bara idrott och matte. På idrotten hade vi innebandy som sög. Sen på matten gjorde vi bara läxan sen slutade vi.

Väldigt onödig dag som sakt. Men nu till roligare saker! Ikväll är det hoppträning och mamma och pappa och jag ska åka själva. Första gången mamma kör släpet själv. Hoohoh..


Just nu. Väldigt trött .. Hehe .


Fråga - Svar

Postat av: Anonym
vrf är alltid emma så konstig på varje bild hon är på ?

Svar: Hon kan inte vara seriös.Vet inte om hon har ngn sjukdom eller nått, men thats the way it is. (hahhaa)





Ready

Nu är jag typ klar. Emma kom typ vit halv 11 till mig för hon hade ingenting att göra. Men idag får vi skjuts to school. Vi har idrott först, sen matte.Sen är det slut. Kul dag huh? ..Snarare onödig. Men såhär ser jag iallafall ut idag.


Jeans,tröja och lite smycken. Enkelt.
Bjussar på en liten bild på oss snyggon också.


Mer update when I come home.



Göra iordning mig nu

Ska börja fixa iordning mig lite smått.Har inget annat att göra så. Men dagens kommer ju sen. Så jag jag hör av mig innan jag drar till skolan.


Haaaaha morgonfrilla..



Frulle

Sitter och äter mina nygjorda pankakor nu. Muuuumma..




Morgon

Jag vaknade rätt tidigt imorse ändå. Pga min bror. Som aldrig kan vara tyst och inte smälla i dörrar (och allt annat det går att smälla i) på morgonen. Själv smyger man som en fucking mus när han sover. Aja.

Jag är inte ens helt utvilad men kan inte somna om heller så jag får väl pallra mig upp snart och göra lite frukost. Jag funderar på pankakor hihi..


Tagen för 2 mit sen. Nyvaken haha..


Roligt

Hmhmhmhmh.. Har tittat klart på true blood. Eller det var ju ett tag sen. Jag tror att jag ska sova. Fast jag börjar 13.20 imorgon så det är inte ett måste. Men jag är ju trött så. Det kan vara bra med lite extrasömn. Så jag ska nog sova. Hör av mig morgon. Tänkte visa dagens outfit bland annat!


Såhär kul kan man ha om man heter Mikaela och har en webcam.


Städastäda

Så, är hemma igen och ska börja städa lite. Det är inte megastökigt men wtf.Vill ju ha ett städat rum (oftast)?


Hajzaann

Hej igen bloggzi!
Jag har varit lite smått frånvarande, men jag behövde det. Men nu är jag tillbaka, go och glad! Just nu ligger jag i sängen. Ska åka till stallet runt 5. Kommer bara skritta Zeran en snabbis och så kommer Aramis säkert behöva ryktas. Ska inte rida Arran idag för jag hinner inte. Måste hem sen och äta och städa my room. As usual.

Sen ikväll är det ju Truee blooood. Men jag ska ta och byta om nu snart. Puss!


OMG. Hittade den här bilden. Ja det är jag. Skitgammal!


tråktråk

Stannar hemma ikväll också. Har ont i mitt huvud och mår bara dåligt. Men jag ska sätta på en film . Hejdå


Jag klarar mig inte utan dig. Men du klarar dig utan mig. Jag vet att du alltid finns där när jag har problem. Men vad hände med våran vänskap?


filmfilm


Jag tänker inte åka till Handen idag. För trött. Men jag ska se en film nu .


Ahaha.. Long long time ago..


Nya

Hej bloggen. Vaknade skit tidigt imorse och då trodde jag inte att det var lördag, jag tänkte skitkonstiga saker typ ''oj,jag glömde ställa klockan igår.Hmm vad ska jag sätta på mig idag? Fan jag vill sova vidare. Men vänta..Juste!det är ju lördag! Då slappnade jag av igen och somnade ett  litet tag till. Sen har jag sovit lite till och från och vaknade för ungefär en timme sen. För det är så ljust i mitt rum så jag kan inte sova då..

Men aja.. Ska försökka ragga med mig någon till Haninge centrum för jag ska köpa lackleggings för det är så sjukt snyyyggt. Eller så åker jag ensam. Men det känns inte så lockande. Fast å andra sidan så är det rätt skönt för jag tar sån jävla tid på mig när jag shoppar. Kan gå i typ en affär i 2 timmar eller nått. Haha..

Har fått lite nya ansiktsgrejer av min mamma, då hon ska börja med ett nytt märke. Så nu ska jag också börja andvända dessa produkter.


MEN VAFAN HAR DEN JÄVLA KAMERAN FÖR SKITPROBLEM! Ursäkta men det funkar inte att lägga in bilderna..


no makeup.


Sova-time

Nu är det slagga-time för mig. Jag känner mig helt utmattad. Här mycket att tänka över. Både bra och dåliga saker. Minnen. Livet går så jävla snabbt.




Vissa fattar, andra inte


Bad

Förlåt för dålig uppdate, men Jag har varit sjukt trött faktist. Sitter hemma ensam efter mina försök att få sällskap. Alla är ute och jag orkar inte dra ut förfasiken. 2 tired. Blir imorgon istället .. Men aja. Det gick bra i stallet. Skrittade ju Zeran först, sen red jag Aramis. Mamma red med då också. På Lord. Vi var på en stor äng och red, och Lord började dampa och resa sig och sånt! Men mamma satt kvar iallafall.

Nu så ska jag snart titta på film. Hör kanske av mig senare. Pusspuss!


Jag och Zeeeran.


Bibblan

Sitter i biblioteket med Emma och Lottson nu. Vi ska egentligen jobba SO men jag ville bara slänga in ett inlägg. Vi har idrott efter den här lektionen och jag tror inte det kommer bli så lyckat för vi ska ha Lina för John ska på nån kurs. Och Lina hatar oss. Och vi hatar henne. Så.. Ja.

Nej men. Jag ska jobba vidare nu, puss!


Tog en bild på Emma idag när vi var påväg till skolan..BANTA!




Hey

Hej bloggen . Det blev ingen mer uppdatering igår för att Blogg.se hakade upp sig totalt. Men nu sitter jag invirad i mina två duntäcken som jag sover med. Nyduschad också! Ska gå ner och göra iordning lite frukost snart sen är det skola. Efter skolan kommer mamma och hämtar mig direkt (slutar halv 4!) och så ska vi till stallet. Ska skritta zeran och rida aramis. Men jag hör av mig när jag kommer hem sen då!


Tråk tråk

Har skittråkigt rent utsagt. Vill bada. Bara för att Razmus sa att jag skulle göra de haha.. Men nje. Snart är de träning! Fett kul! Och idag fettot hoppa för-FAN. Nej men haha.. Galet kul ska det bli.


Lyssna och njuut.


Hooome

Sådär ja. Nu är jag hemma. Vi ''jobbade in'' (gjorde läxan sen stack vi) matten så slutade en lektion tidigare. Alltså hade vi idrott sista lektionen, skit svettig är jag. Vi körde innebandy och visst, jag kanske inte sprang skitmycket, men det är asvarmt i idrottshallen förfan.. Men men.. Jag gick hem snabbt så jag ska snart ta en kall dusch. Sen ikväll är det ju träning. Ska be mamma filma lite så ni kanske får ett litet klipp!

Förresten. Vi hade ju NO provet idag, och det gick rätt bra. Missade en sak på G-delen, men Fredde låter mig göra den på tisdag istället!Men jag ska avrunda, ska titta lite bloggar .


Typ 2 år sen eller mera, ja det är jag där i mitten!


Frukost

Godmorgon. Jag sitter och äter puffar med mjölk nu, de är ju asgott. Ska sen klä på mig och fixa mig, sen är det skola time. Vill egentligen krypa tillbaka ner under täcket och sova några timmar till, men så går det ju inte riktigt tilll..
Jag har lite små brottom nu så vi hörs senare!


Grekland 09


Min säng



Jag är bara tvungen att hissa min nybäddade säng i mitt nystädade rum. För att den kommer att vara så jädrans mysig att lägga sig i och kolla på True Blood snart. Hihi..


Hus mysigt ser inte det där ut?

Jag ska gå och borsta gaddarna nu, sen krypa ner i sängen. Efter TB kommer jag att sova. Så vi hörs imorgon!


HAHAH







HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHA

okej nu ska jag plugga..


Plugga nu

Nu måste jag plugga lite, ska pressa in lite mer NO i huvet och sen skriva lite SO.
See ya latero!



Gammal och drogad bild haha


Result

Okej, jag använde locktången också för mitt hår ville icke samarbeta med den där fön-saken.


Vad tycks?

Nu: lunch!


Fixafixa

Jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag försöka föna/locka håret med den här;


Återkommer med resultat.


Sjuk

Hej blogg. Idag är jag sjuk. Halsont och huvudvärk. Men jaja. What to do..? Ska plugga lite idag då. Och städa . Har ingen aning om jag kommer skriva mycket idag, då jag inte kommer ha något att skriva om. Jag hoppas iallafall at jag får åka till stallet ikväll, annars blir jag ledzen. Men puss!


Jag ska rida dessa sötnosar idag!


Can't take it


I'm strong on the surface
not all the way trough


JAAA

JAA, jag har fått en ny dataaa! En bärbar, den jag har nu har ju skärmen gått sönder på! Okej den jag ska få är inte värsta nya, men endå, shit,tack pappa! HAHA den har webbcam, gissa vem som  kommer sitta och ta överdrivet med skitbilder med den ? HAHA..


Jag älskar dig!


Hola

Lite små dålig uppdatering sådär, men jaja topp bloggare som jag har rätt mycket att göra i sina liv,dvs skriva autografer och sånt.. Lite bilder med fans och sånt också..Jaa..

Nej men hej bloggen! Jag sitter i mitt rum och fryser som en jag vet inte vad. Jag har pluggat som fan idag.Eller inte. Jag har pluggat det jag absolut behövde, inte mer. Absolut inte.
Haha, jag lyssnar på Vinyl 107 .. Cissi och Carro har psykat mig med den musiken så nu har jag fastnat. Go old music! Faktist så kan de vara bra låtar ibland!

Jag har inte ens ätit middag än. Mamma är i stallet.. Men jag kanske skulle göra henne glad och börja med maten..? Hehe maybe. Ajuste, jag städade heeela min garderob och rensade och sånt här om dagen, blev skitbra , ni ska få se ;



 
Ska snart käka nu, hör av mig senare!


Heeii

Hej bloggzor . Jag har varit i staller hela dagen därav den dåliga uppdateringen. Vädret siger verkligen! Men aja.. Juste, igår fick jag min present (eller presenter) av nathalie, skitfina ni ska få se bild strax.Men jag ska hem till Dee för hon ska tävla imorgon så jag ska med hihi. Ska snart käka, Puss!

MEN FAN! Kamerabatterierna tog slut.. men ni får se på the gifts en annan dag dåra ..




Hooome

Nu har vi precis kommit in från jacuzzin. Tog ett litet bad hehe.. Najs som fasiken.Vet inte vad vi ska hitta på men det ryktas att det finns äppelpaj här någonstans i huset så vi ska nog på jakt hihi. juste!

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA SOM ÄR 41 ÅR NU! Älskar dej mest och det vet du!

Jag sitter och väntar på att Nattis ska bli klar i duschen hehe, men hon duschar ju i evigheter så.. Lär väl få vänta ett tag ..


En bild jag hittade på nathalies dator.. SÖÖÖT


-

Jag vill inte fortsätta låtsas. Jag vill inte känna begränsningen jag gör i din närhet. Jag vill inte sakna dig så fort du lämnar rummet. Jag vill ha dig nära, den sanningen svider.Jag hade min chans. Allt vi hade förstörde jag. Det vet jag och jag ångrar det så jävla mycket. Jag hatar det du har med henne. Men som sakt, jag hade min chans men jag tog den inte.


bajja

Okej.Jag vet att designen är helt knasig med menyn och det, fixar det en annan dag haha.
Ska sticka hem till nattis och sova över !


Kommer du ihåg..? <3


HAHAHA

Fin design.. var tvungen. Allt blev ju galet så jag börjar om från början..


eehe

Bloggen är helt fucked up.. hjälp nån?


PIZZAPIZZAPIZZA

Jag och emma var ju och käkade, det blev Oden ofc. Pizza är gott! Men ja.. det togs lite bilder iaf.








Ansiktsmask

Hej vi har inte alls fet hy.

Haha nej men.. Vi har ansiktsmask hehe.. NAJS HY HERE WE COME!


Okej..

.. NU ska jag städa. Sen ska jag möta upp emma och käka lite med henne!


Emma Lernerud <3 Mikaela Andric


Hejhejhej

Tjaaaa blogg. Idag är det torsdag (=en dag kvar till fredag), YEEEAY.Har tagit lite egopics hehe.. kul ibland ju. Men det är också föa att jag ska göra en ny design hade jag tänkt. Antingen ikväll eller imorgon. Så yeaaha. Nej men jag ska städa rummet (hur ofta säger jag inte det?) för jag gjorde inte det igår hehe..Men jag ska väl börja med det. Hörs senare , jag lovar!


Sneakpeak!


RSS 2.0